Návody

Ako na inštaláciu LED pásiku?

10.10.2023 | empty Návody

Chcete začať s inštaláciou LED pásikov, ale neviete ako na to? Zoznámte sa s naším sprievodcom, ktorý vás krok za krokom prevedie celým procesom od skrátenia a zapojenia až po ovládanie LED pásikov. V článku vás ukážeme nielen to, aké náradie a komponenty budete potrebovať, ale aj ako správne vybrať a zapojiť všetky časti pre dokonalý výsledok.

Celý článok ->

empty

Ako na bezpečnú elektroinštaláciu v kúpeľni

30.03.2021 | empty Návody

Čaká vás tento rok rekonštrukcia kúpeľne? Pri budovaní či výmene elektroinštalácie v kúpeľni je dôležité vo zvýšenej miere dbať na správne odborné vykonanie podľa súčasných platných noriem. Táto miestnosť sa vyznačuje zvýšenou vlhkosťou, preto je dôležité, aby elektroinštaláciu vykonával elektrikár a na záver prešla revíziou. V kúpeľni máme prísnejšie pravidlá pre inštaláciu elektrických zariadení a osvetlení a z toho dôvodu je miestnosť rozdelená do niekoľkých bezpečnostných zón.

Celý článok ->

empty

Jednoduchý návod ako si podsvietiť televíziu pomocou LED pásikov

12.11.2020 | empty Návody

Páči sa vám ambientné osvetlenie televíznej obrazovky, no vaša súčasná televízia túto možnosť neponúka? Nemusíte hneď bežať do obchodu pre nový model. Podsvietenie televíznej obrazovky si môžete ľahko zrealizovať sami doma a za pár eur. Zistite, ako na to.

Celý článok ->

empty

LED pásik pod kuchynskú linku

14.12.2016 | empty Návody

Prinášame vám podrobný opis ako zostaviť svietidlo z LED pásku pre dokonalé osvetlenie kuchynskej linky. Podrobne vám vysvetlíte ako na to

Celý článok ->

Ako prerobiť žiarivkové svietidlá pre LED žiarivky?

14.12.2016 | empty Návody

Žiarivkové svietidlá pre klasické žiarivky nemožno priamo využiť pre LED trubice. S našou pomocou však získate prehľad v tejto problematike a zistíte ako na to. Prejdeme si legislatívu, zapojenie LED žiariviek a druhy svietidiel.

Celý článok ->

empty

Ako osvetliť akvárium?

14.12.2014 | empty Návody

Mnoho akvaristov rieši problém s osvetlením akvárií . Svietidlá, ktoré sú vyrobené priamo pre akvária, sú väčšinou drahá, preto Vám ponúkame prijateľné riešenie, ktoré prispôsobíte vašim potrebám.

Celý článok ->