Napísali o nás

Topstavebné.sk: Ako osvetliť novo zakúpenú nehnuteľnosť?

26.10.2023 | empty Napísali o nás

V článku na topstavebne.sk sa dozviete, ako správne osvetliť novokúpený dom. Autor zdôrazňuje dôležitosť kvalitnej elektroinštalácie a nového osvetlenia pri rekonštrukcii. Správny výber osvetlenia má vplyv na fyzické a duševné zdravie, a tým aj na rôzne činnosti v domácnosti, od práce na počítači až po večerný relax. Článok poskytuje aj konkrétne rady pre osvetlenie kuchyne, obývačky a spálne vrátane odporúčaní pre výber LED osvetlenia s ohľadom na veľkosť miestnosti. V závere sa uvádza možnosť použitia kalkulačky na približný výpočet potrebného osvetlenia v domácnosti.

Celý článok ->

Engineering.sk: LED osvetlenie priemyselnej haly s mesačnou úsporou 1 050€

08.11.2019 | empty Napísali o nás

V článku na engineering.sk sa dozviete, ako naša spoločnosť úspešne nahradila zastarané ortuťové svetlá v hale Realmont modernými LED svetlami. Výsledkom tejto modernizácie bola mesačná úspora viac ako 1 000 € s návratnosťou investície za menej ako tri mesiace. Úspory sa dosiahli výmenou pôvodných 25 600W svietidiel za LED svietidlá s prúdovým výkonom 4 400W, čím sa zároveň zlepšili svetelné podmienky v hale.

Celý článok ->

ZDRAVIE.sk: Čítate pred spaním? Aké vybrať svetlo, aby ste si nekazili oči

06.06.2019 | empty Napísali o nás

V článku na ZDRAVIE.sk nájdete užitočné rady týkajúce sa výberu správnej lampy na večerné čítanie. Článok pojednáva o dôležitosti používania správnej lampy na osvetlenie písmen, ak si večer radi čítate pod perinou a ponoríte sa do príbehu odohrávajúceho sa na stránkach knihy. Dozviete sa, aké svetlo je najlepšie na večerné čítanie a ako si vybrať správnu farbu svetla, aby vyhovovala vašim individuálnym potrebám.

Celý článok ->

SAB: LED pásiky presvetlia váš byt. Inšpirujte sa, kde ich použiť

10.05.2019 | empty Napísali o nás

V článku na stavebnictvoabyvanie.sk zistíte, ako môžu LED pásiky rozžiariť váš byt. Článok ponúka tipy, ako pomocou týchto pásikov vytvoriť intímnu atmosféru v obývačke, zvýšiť bezpečnosť pri nočnom cestovaní a mnoho ďalších kreatívnych spôsobov ich implementácie do rôznych častí vášho domova.

Celý článok ->